Spinatlasagne

Malene Rydahl

Det Sunde Selskab

Tlf 20 89 00 07

rydahl@detsundeselskab.dk

 

Spinatlasagne

Fuldkornslasagneplader

2 dåser hakkede tomater

400-450 gr. hytteost

2 æg

2 dl revet parmesanost

2 fed hvidløg

4 dl revet ost (cheddar, gouda, emmentaler eller anden god gratineringsost)

300 gr. hakket spinat (fra frost)

2 tsk. salt

1 tsk. revet muskatnød

2 tsk. tørret oregano

 

 

 

Hæld tomaterne til afdrypning i en sigte

Læg ligeledes spinaten til afdrypning i en sigte (den må gerne presses lidt fri for væde)

Bland i en skål: hytteost, spinat, æg, en lille smule af parmesanen, pressede hvidløg, salt, oregano og muskatnød. Rør det godt sammen.

Smør et ovnfast fad (ca. 40x50) med smør/olie og læg i denne rækkefølge:

Tomater

Lasagneplader

Spinat/hytteost blanding

Revet ost + parmesan

Lasagneplader

Tomater

Spinat/hytteost blanding

Revet ost + parmesan

 

Bag midt i ovnen ved 225 grader til osten er lækker gylden og sprød.

Den kan have godt af at trække 10 min. bagefter.