Salat med fennikel og pærer

Malene Rydahl

Det Sunde Selskab

Tlf 20 89 00 07

rydahl@detsundeselskab.dk

 

Salat med fennikel og pærer

250 gr spinatblade

2-3 hjertesalat

1 bundt rucola

1 fennikelknold

2 faste pærer

50 gr valnødder

40-50 gr. parmesan

 

Dressing:

3 spsk olivenolie

1 spsk hvidvinseddike

Salt og peber

2 tsk. dijonsenep

 

 

 

Skyl spinat og salater grundigt, slyng dem tørre på et viskestykke.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål.

Del fennikel i halve, fjern stokken og skær i tynde skiver. Vend i dressingen.

Skær pæren i tynde skiver og vend i dressingen.

Rist de grofthakkede nødder på en tør pande.

Anret salaten på et fad/skål – fordel fennikel/pære/dressing blandingen over.

Drys med nødder og kværn lidt peber over.

Høvl parmesan over med en skrællekniv.