Mini rugbrød

Malene Rydahl

Det Sunde Selskab

Tlf 20 89 00 07

rydahl@detsundeselskab.dk

 

Mini rugbød i muffin form (8-12 stk.)

•2 dl. knækkede rugkerner

•½ dl. rosiner

•1 dl. knuste hørfrø

•3 dl. kærnemælk

•2 dl. rugmel

•3 dl. havregryn

•1 dl. solsikkekerner

•2 tsk. natron

•1 tsk. salt

 

 

 

Udblød rugkerner og rosiner i koldt vand natten inden eller i lunkent vand et par timer før de skal bruges. Knus hørfrø i morter eller i ren kaffekværn. Hæld vandet fra rugkerner og rosiner og kom dem i en røreskål med de øvrige ingredienser. En røremaskine er god at bruge, men det lader sig også gøre manuelt. Fordel i smurte muffinsforme. Bages 40 min 180 grader (varmluft)